Eemslandweg 58-1, 7894 AC Zwartemeer
info@drenth-groep.nl (31)0591-745362

Graders

Nauwkeurig egaliseren is geen probleem. Wij hebben een groot aantal verschillende graders, ook wel wegenschaaf genoemd, in ons machinepark, zodat wij voor elk project de juiste machine kunnen aanbieden. Van de minigrader van 4 ton tot grote machines van 13 t/m 19 ton.  De schuifbladbreedte varieert van 1.8 tot 4,3 meter. De grader zorgt ervoor dat na het grove werk dat uitgevoerd wordt met een shovel , het oppervlak perfect geëgaliseerd wordt tot verschillen van minder dan een centimeter.

2D & 3D GPS Graders

Wij werken met de meest moderne technieken, zoals 2D, 3D en GPS, waardoor er sneller en efficiënter kan worden gewerkt. Wij zijn specialist in grondwerk door middel van graders en onze machinisten zijn inmiddels zeer ervaren in het werken met deze krachtige machines. Wij hebben in eigen beheer diverse hulpstukken ontwikkeld om nog efficiënter en veelzijdiger van de grader gebruik te kunnen maken. Vraag gerust meer informatie!

Werking van een Grader

Een grader is een grote gemotoriseerde machine die wordt ingezet voor het egaliseren en voorbereiden van een oppervlak. Denk hierbij aan onderlagen van wegen, fietspaden, of bouwplaatsen. De meeste graders hebben drie assen waarvan twee achter en één voor. Boven de achterste as of assen bevindt zich de motor en de cabine en tussen de voorste en de achterste as of assen is een zwaar blad gemonteerd. Dit blad kan door middel van hydraulische cilinders verticaal bewegen, zodat men de werkhoogte van het blad kan aanpassen. Het vermogen van graders varieert van 125 tot 500 pk. Door de automatische aansturing van het blad kan zeer nauwkeurig worden geëgaliseerd, waardoor de grader veel gebruikt wordt in de wegenbouw.

grader john deere 3
grader john deere 2
grader john deere
grader vanaf achterkant
grader
Grader

Contact opnemen?

Heeft u een opdracht voor de Drenth Groep? U kunt via dit fomulier gemakkelijk de belangrijkste informatie aan ons doorgeven, wij zullen op basis hiervan contact met u opnemen.