Eemslandweg 58-1, 7894 AC Zwartemeer
info@drenth-groep.nl (31)0591-745362

Welkom bij de Drenth Groep

De kans is groot dat u ons regelmatig tegenkomt op de wegen in Nederland en Duitsland. Onze gespecialiseerde kennis, onze vakmensen en het machinepark worden dagelijks gebruikt voor het grondwerk, profileren en verbreden van wegen en infraprojecten. Met een team van zo’n 50 specialisten werken we voor een groot aantal opdrachtgevers in Nederland en Duitsland.

Infra, spoor en grondwerk

Naast het specialisme in infrastructuur zijn wij ook actief in spoorwerkzaamheden en grondwerk in de meest ruime zin van het woord. Glasvezel -en leidingaanleg, dumperwerk en egalisatie van oppervlakten zijn slechts enkele van de werkzaamheden die wij uitvoeren. Kortom voor elke klus is bij ons een oplossing mogelijk.

Volg ons op Facebook

Volg ons ook op :

Machinepark

Ons machinepark bestaat uit diverse Graders, Shovels, Verbredingsmachines, Graafmachines, Tractoren en daarnaast beschikken we over de High Speed Dozer. Ons machines zijn uitgerust met 2D/3D GPS systemen, zodat wij zeer nauwkeurig kunnen werken.

keurmerk
keurmerk
keurmerk
keurmerk

Contact opnemen?

Heeft u een opdracht voor de Drenth Groep? U kunt via dit fomulier gemakkelijk de belangrijkste informatie aan ons doorgeven, wij zullen op basis hiervan contact met u opnemen.