Eemslandweg 58-1, 7894 AC Zwartemeer
info@drenth-groep.nl (31)0591-745362

Grondverzet

Het aan -en afvoeren van grondsoorten in grote of kleinere hoeveelheden, egaliseren van terreinen of wegen en aanleggen van leidingen of rioleringen is waar Drenth Grondverzet mee is begonnen. En nog steeds is het grondverzet één van onze meest gevraagde diensten. We blijven hierin investeren met moderne, efficiënte machines en goed opgeleide en ervaren mensen. We kunnen grote klussen aan waarin we meerdere grote machines inzetten en waarin we ook de planning en advisering voor onze rekening kunnen nemen, maar ook kleine klussen zijn welkom en worden net zo serieus opgepakt.

Trilwals Drenth

Shovels, Graafmachines en transport

Grondverzet voeren wij uit met de juiste machines. Wij beschikken over mini  tot grote kranen met diverse hulpstukken en ervaren machinisten. Alswel over mobiele graafmachines en rupskranen.  Daarnaast hebben we meerdere shovels en afhankelijk van het project kunnen we ook graders, walsen of de High Speed Dozer inzetten.

High speed dozer
trekker met watertank
Trekkers
Trilwals Drenth
shovel en grader
shovel volvo
shovels drenth

Contact opnemen?

Heeft u een opdracht voor de Drenth Groep? U kunt via dit fomulier gemakkelijk de belangrijkste informatie aan ons doorgeven, wij zullen op basis hiervan contact met u opnemen.